MR Lindberg

STUDIO-PRODUKTION

Nikon D7500

KAMERA

Vi använder vår Nikon D7500! 

Med sin imponerande 20,9 MP-sensor, snabba 8 fps kontinuerlig fotografering och 4K UHD-videokapacitet, ger D7500 oss möjlighet att ge din kreativa vision liv. Den här kamerans exceptionella prestanda, överlägsna autofokus och mångsidiga funktioner den till det perfekta verktyget för att uttrycka vår konstnärliga skicklighet. Vi lyfter med Nikon D7500 och låser upp en värld av fängslande bilder & filmer!

En viktig komponent i vår fotoutrustning!

Vi erbjuder många olikatyper av tjänster inom Foto/Film, se exempel nedan:

Företagsfoton, Miljöbilder, Socialmedia content, Naturfoton, Macrofoton, Eventfoton, Festivalfoton, Porträttfoton, Produktbilder, Personalbilder, Promofilmer, Produktfilmer, Contentclips, Fotografi, Fotograf tjänst, Foto, Video, Videograf tjänster, Reklam material, Reklambyrå tjänster, Drönar tjänster, Actionkamera tjänster, Film, i närområdet Sandviken, Gästrikland, Sverige

OBJEKTIV TILL KAMERAN

Vi höjer bredden och kvaliteten på våra fotografier med styrkan av att använda olika kameralinser!

1. Nikon AF-S DX Micro-Nikkor 40mm 1:2,8G Objektiv

2. Nikon Nikkor 85mm AF-S f/1.8G

3. Nikon Nikkor 35mm AF-S f/1.8G

4. Nikon Nikkor 50mm AF f/1.8

5. Tamron Vidvinkel 10-24mm SP F/3.5-4.5

6. Tamron 18-200mm F/3.5-6.3

7. Tamron SP 70-300mm f/4-5.6

8. Sigma DG 1500-500mm APO HSM f/5-6.3

9.Telezoomobjektiv 420–800 mm F/ 8,3–16 Zoom Super  zoomobjektiv

10. Vidvinkelsobjektiv/Fisheye 52mm 0,35 x


Vi höjer bredden och kvaliteten på våra fotografier med styrkan av att använda olika kameralinser!

Precis som varje berättelse har olika kapitel, har varje bild sin egen berättelse. Vårt utbud av kameralinser låter oss berätta din visuella historia med precision och känsla. Fånga intrikata detaljer, förstora avlägsna skönhet , och rama in fängslande scener från olika vinklar. Oavsett om det är den svepande utsikten från ett vidvinkelobjektiv eller den intima charmen hos ett makroobjektiv, ger vår linskollektion dig möjlighet att måla din värld med oöverträffad konstnärlighet.

Från månen till en myra kan vi ta knivskarpa bilder.

Vi har hela spektrumet i våran fotoutrustning!DRÖNARE

DJI 2 mini

&

DJI Mavick 3 Pro

Drönaren använder sig av en högkvalitativ kamera

Vi fotar/filmar det extraordinära från ovan, med vår högkvalitativa drönare! Vi kan lyfta våra foton- och videofilmer till nya höjder med hisnande flygbilder. En rolig del av vår fotoutrustning!

Vår drönare är en av våra kreativa verktyg och erbjuder oöverträffade perspektiv från upp till 130 meters höjd. Med fantastisk 4K-kvalitet, blir varje bild och video tagen med fascinerande detaljer. Oavsett om vi utforskar vidsträckta landskap eller dokumenterar händelser från en unik utsiktspunkt, är vår drönare perfekt till det extraordinära visuella berättandet. 


Kameran
Drönaren använder sig av en högkvalitativ kamera med 24 mm brännvidd på linsen och 83° synfält. Kameran roteras av sofistikerad 3-axlig mekanisk gimbal med dämpare som säkerställer exakt kontroll och stabilisering, vilket ger jämna och skakningsfria bilder även under blåsiga förhållanden. CMOS-sensorn på 1/2,3 tum har 12 Mpx-upplösning och fungerar i känslighetsområdet från ISO 100 till 3200 för både video och foton. 
4K-videoinspelning
Skapar fängslande video på 4K med en upplösning på upp till 3840 x2160 pixlar vid 30 fps eller Full HD 1080p-video vid 60 fps.


FASTIGHETSBILDER-EVENT-LANDSKAP-SPORT-LANDMÄRKEN mm.

Insta360 One RS 1-Inch

ACTIONKAMEROR

1.  Insta360 One RS 1-Inch

2. GoPro 10

3. Denver 4K

Vi ökar bredden med vår fotoutrustning med en actionkamera!

Fångar varje  ögonblick i fantastisk högupplösning. Oavsett om man vill klättra berg, dyka ner i det djupa blå eller bara njuter av livet i snabba rörelser, vår actionkamera säkerställer att vi aldrig missar ett ögonblick.  


Vi har kompletta mobila fotostudio.

STUDIO-ON-THE-GO

Vi presenterar vår kompletta mobila fotostudio.

Din och våran kreativitet på hjul!

Förvandla vilken plats som helst till en professionell fotograferingsstudio. Utrustad med toppmodern belysning, bakgrunder och utrustning ser vår studio-on-the-go till att dina fotografier tas i bästa ljusmiljö. Viktig del i vår fotoutrustning.

Boka med oss för bekvämlighet, kvalitet och kreativitet, var du än är. 

PRODUKTFOTO-FÖRETAGSFOTO-PORTRÄTT mm.

Släpp loss din kreativitet med våran kompletta green/bluescreen fotoutrustning.

GREEN/BLUE SCREEN

Släpp loss din kreativitet med våran kompletta green/bluescreen fotoutrustning.

Ta hisnande foton/filmer som aldrig förr.

Från fantastiska landskap till fantasifulla bakgrunder, möjligheterna är oändliga,  Dina visioner kommer till liv med vår  green/bluescreen-utrustning. 

LJUSKÄLLOR

Rätt ljus kan förvandla ett ögonblick till ett mästerverk.

Rätt ljus kan förvandla ett ögonblick till ett mästerverk.

Magin utförs av olika ljuskällor med vår kompletta belysningsutrustning och kamerablixtar. Från mjukt, naturligt dagsljus till dramatiska studiouppsättningar, det ger kraft att forma och forma ljus för att fånga essensen av varje scen.

Lyfter fotografiet med precision, djup och känslor. Med våra verktyg vet  kreativiteten inga gränser – eftersom varje bild förtjänar det perfekta ljuset.

Vi har en komplett fotoutrustning!

Vi ökar kvaliteten med kraften i Adobe-programvaran!

MJUKVARA FÖR REDIGERING

Vi ökar kvaliteten med kraften i Adobe-programvaran!

Vi tror på att leverera excellens, vilket är anledningen till att vi litar på den branschledande Adobe-mjukvaran för att förbättra våra foton och filmer. Från fängslande fotoredigeringar till sömlös videoproduktion, Adobes verktygssvit låser upp gränslös kreativ potential. Med intuitiva gränssnitt och kraftfulla funktioner får dina visioner liv med oöverträffad precision. vi litar på det bästa – vi litar på Adobe – för att förvandla din fantasi till enastående verklighet!

Proffessionell ljudupptagning

Proffessionell ljudupptagning

Zoom F6 är vår nya medlem i utrustnings familjen.
Och gör oss mer mobila i vårat arbete!
Zoom F6 är den första professionella fält inspelaren som har både 32-bitars flyt inspelning och dubbla AD-omvandlare, vilket ger en fantastisk mängd dynamiskt omfång.
Så oavsett om ljudupptagning är 1 meter eller 200 m från kameran så blir ljudet av det absolut bästa kvalitet.
Perfekt om man tex. vill intervjua någon och vill filma från ett tak, så blir det perfekt

Vi ökar kvaliteten i våran fotoutrustning med olika utbud av premiumstativ, stativ som passar situationen. 

STATIV

Vi ökar kvaliteten i våran fotoutrustning med olika utbud av premiumstativ, stativ som passar situationen. 

En robust grund är hörnstenen i varje bra fotografering/filmning.

Vår samling av noggrant utvalda stativ säkerställer att våra kameror uppnår optimal stabilitet, så att vi kan fånga ögonblick med oöverträffad precision. Oavsett om vi  fotograferar landskap, porträtt eller långa exponeringar ger vårt mångsidiga utbud av stativ det stöd vi behöver för konsekvent exceptionella resultat. 

Vi har oändliga möjligheter med våra olika premiumfototillbehör!

ÖVRIG FOTOUTRUSTNING

Vi har oändliga möjligheter med våra olika premiumfototillbehör!

Från linsfilter som tar fram det bästa i varje bild, till mångsidiga ljusboxar och bord för oklanderlig ljuskontroll.

Vi har allt det vi behöver för att skapa fängslande bilder. Vi lyfter fram bilder/filmer med en mängd olika bakgrunder och kan uppnå professionell produktfotografering utan ansträngning med våra speciella produktbord och lådor.